Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 15385

   Τηλέφωνα Εξυπηρέτησης Πελατών

2461031207      6932324303

Mar10 Demo Image

Service - Επισκευές Οικιακών Συσκευών Μικροσυσκευών & Κλιματιστικών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή όλων των Οικιακών σας συσκευών ( Πλυντήρια - Κουζίνες - Ψυγεία κλπ.) όλων των Μικροσυσκευών ( Ατμοσίδερα - Ηλ.Σκούπες - Φουρνάκια - Καφετιέρες - Φριτέζες - Χύτρες κλπ ) καθώς επίσεις και την συντήρηση, εγκατάσταση και επισκευή των Κλιματιστικών όλων των εταιρειών, για τη σωστή, υγιεινή, και οικονομική λειτουργία τους.

Περισσότερα

syskeyes2

Ανταλλακτικά και Ανάλωσιμα για όλες
τις Ηλεκτρικές Συσκευές

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ανταλλακτικά όλων των οικιακών σας συσκευών και μικροσυσκευών που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. καθώς και μεγάλη ποικιλία καθαριστικών προϊόντων για τις ηλεκτρικές συσκεύες και τα κλιματιστικά σας.Επίσεις σε εμάς θα βρείτε σακούλες μοναδικής ποιότητος για ηλεκτρικές σκούπες όλων των Εταιριών.

Περισσότερα

tab4a

Είμαστε Ολοκληρωμένο Κέντρο Υπηρεσιών για την Καλύτερη, Άμεση και Οικονομικότερη εξυπηρετησή σας.

Εμπόριο Ανταλλακτικών - Αναλώσιμων                                                   Service Οικιακών Συσκευών          Service Μικροσυσκευών               Service - Τοποθετήσεις - Συντηρήσεις  Κλιματιστικών

 

Περισσότερα

Mar10 Demo Image

Έξυπνες συμβουλές για την χρήση και την συντήρηση των οικιακών συσκευών σας.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να διατηρήσετε καινούργιες τις οικιακές συσκευές σας καθώς και τους τρόπους που μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια από την ορθή χρήση των ηλεκτρικών συσκευών.

Περισσότερα

sale4

Προσφορές - Δώρα - Εκπτώσεις...

Προσπαθώντας να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια, η Εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της, συγκεκριμμένες υπηρεσίες, προιόντα, ανταλλακτικά και αναλώσιμα σε χαμηλότερες τιμές για ένα χρονικό διάστημα. Παρακολουθείτε καθημερινά το τμήμα Προσφωρών...συνέχεια προσθέτουμε και κάτι καινούργιο...εσείς μόνο να κερδίσετε μπορείτε...

Περισσότερα

Mar10 Demo Image

Είμαστε Πάντα δίπλα σας...

Επικοινωνηστε μάζι μας τώρα.!

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα ,να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάσουν οι συσκευές σας, να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας, καθώς και να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες συμβουλές.

Περισσότερα

Εγγύηση Επισκευής

εγγυηση1

6μηνη Εγγύηση Επισκευής μετά την επισκευή των οικιακών σας συσκευών. 

Περισσότερα

Service - Επισκευές

service5

Service - Επισκευές
Επισκευές οικιακών συσκευών, μικροσυσκεύων και κλιματιστικών, υπεύθηνα και σίγουρα.

Περισσότερα

Ανταλλακτικά Οικιακών Συσκευών

       

Περισσότερα

SERVICE - Επισκευές

Η Εταιρεία μας για πάνω από 27 χρόνια είναι αυτή που εσείς εμπιστεύεστε για την αποκατάσταση των βλαβών που παρουσιάζουν οι οικιακές σας συσκευές . Το όνομα TEXNOSERVICE Σιδηρόπουλος Νικόλαος είναι συνώνυμο της επισκευής και του service κάθε οικιακής συσκευής, μικροσυσκευής και κλιματιστικού στην πόλη της Κοζάνης και της ευρύτερης περιοχής.

Η Εμπειρία που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και η εμπιστοσύνη που εσείς μας δείχνετε μας καθιέρωσαν στο χώρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια να αξιολογήσουμε και να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη παρουσιάσουν οι οικιακές σας συσκευές , ( πλυντήρια ρούχων και πιάτων, κουζίνες, ψυγεία, απορροφητήρες , ηλ.σκούπες, ατμοσίδερα, μίξερ, μπλέντερ, καφετιέρες, φούρνοι μικροκυμάτων, φριτέζες, θερμάστρες, σεσουάρ, φουρνάκια, ηλεκτρικές ψησταριές , χύτρες κλπ. ).

Ερχόμαστε στον χώρο σας και ολοκληρώνουμε την επισκευή της συσκευή σας την ίδια ημέρα. Εαν δεν μπορεί να επισκευαστή εκεί, την μεταφέρουμε στο συνεργείο μας με δικά μας μέσα για την αποκατάσταση της βλάβης και μετά το πέρας της επισκευής την ξαναφέρνουμε στον χώρο σας χωρίς καμμία επιβάρυνση από εσάς.

Επίσεις μπορείτε και εσείς να φέρετε στο καταστημά μας όποιες συσκευές, μικροσυσκευές, χύτρες έχετε που δεν λειτουργούν σωστά και χρειάζονται επισκευή.

Αναλαμβάνουμε επίσεις την τοποθέτηση, την επισκευή και την συντήσηση όλων των κλιματιστικών.

Τα συνεργεία μας ανταποκρίνονται άμεσα και με υπευθηνότητα σε κάθε σας απαίτηση με συνέπεια και στις καλύτερες δυνατές τιμές.

 

 

Ανταλλακτικά Μικροσυσκευών

Σε εμάς θα βρείτε ανταλλακτικά για όλες τις μικροσυσκευές σας, όπως...

 

Σκούπες, Σίδερα, Μίξερ, Μπλέντερ, Καφετιέρες, Φούρνοι μικροκυμάτων, Φριτέζες, Θερμάστρες, Σεσουάρ, Σκούπες, Φουρνάκια, Ηλεκτρικές ψησταριές και ότι άλλη συσκευή έχετε, εμείς έχουμε την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία για να σας προτείνουμε και να σας δώσουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά αλλά και τρόπους για να κρατήσετε τις συσκευές σας σαν καινούργιες.

 


Περισσότερα

Ανταλλακτικά Λευκών Συσκευών

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για ολες τις οικιακές σας συσκευές, όπως πλυντήρια, κουζίνες, ψυγεία κλπ. και για οποιαδήποτε μάρκα οικιακών συσκευών της αγοράς, δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα να αγορασετε αμεσα το ανταλλακτικό που επιθυμείτε.

Περισσότερα

Καθαριστικά Οικιακών Συσκευών

Διαθέτουμε καθαριστικά και αξεσουάρ φροντίδας  για κάθε οικιακή σας συσκευή, αλλά και λάστιχα και βαλβίδες για κάθε τύπο χύτρας. Τα καθαριστικά μας διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΦΕΤ, όντας έτσι πιστοποιημένα για να χαρίσουν μακροζωία και λάμψη στις συσκευές σας αλλά και να διασφαλίσουν την απαραίτητη υγιεινή στον τόσο ευαίσθητο χώρο της κουζίνας σας.

Περισσότερα

Σακκούλες Σκούπας

Σε εμάς θα βρείτε Σακκούλες Σκούπας ποιότητος για όλες τις ηλεκτρικες σκούπες και για όλα τα μοντέλα της αγοράς, όλων των Εταιρειών...

σακουλες σκουπας1σακουλα σκουπας6σακουλα σκουπασ2

Περισσότερα

 

 

Βρείτε μας στο...

Εγγραφείτε Μέλη... και ...κερδίστε

Εγγύηση Επισκευής

Η Εταιρεία μας σας παρέχει την χρυσή εγγύηση επισκευής.

Μετά την επισκευή της συσκευής σας σας παρέχουμε 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας.

 

Περισσότερα