Συντήρηση Συσκευών

 

1. Φίλτρα απορροφητήρα.

Ο απορροφητήρας διαθέτει φίλτρα για να λειτουργήσει σωστά. Αν παίρνει τα απλά χάρτινα φίλτρα λίπους τότε αυτά θα πρέπει να ανανεώνονται  1 φορά το μήνα και ταυτόχρονα θα πρέπει να πλένεται σχολαστικά και η μεταλλική σχάρα που το στηρίζει. Τα μεταλλικά φίλτρα λίπους, που μπορεί να διαθέτει ο απορροφητήρας σας, πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων. Η διαδικασία θα πρέπει να γίνεται κάθε 4 εβδομάδες περίπου. Αν η συγκέντρωση λίπους είναι μεγάλη θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε. Τα φίλτρα άνθρακα χρησιμοποιούνται στις περιπτώσεις που ο απορροφητήρας λειτουργεί σε ανακύκλωση και όχι εξαγωγή αέρα. Τα φίλτρα αυτά δεν πλένονται και πρέπει να αντικαθίστανται.

 2. Αλλαγή σακούλας και φίλτρα σε ηλεκτρική σκούπα.

Την σακούλα στην σκούπα σας πρέπει να την αλλάζετε ταχτικά και να μην περιμένετε να γεμίσει.Μόλις γεμίσει μέχρι την μέση να την αλλάζετε.Καλύτερα να αλλάζετε την σακκούλα...παρά να αλλάξετε το μοτέρ.Επείσης να καθαρίζετε και να πλένετε τα φίλτρα που έχει η σκούπα σας και εάν χρειάζονται αλλαγή να τα αλλάζετε με καινούργια.Όλα αυτά θα έχουν σαν αποτέλεσμα να εργάζεται πιο ξεκούραστα το μοτέρ και μόνο ετσι θα κρατήσετε την σκούπα σας για πάρα πολλά χρόνια.

3. Λάστιχο χύτρας.

Το λάστιχο της χύτρας σας θα πρέπει να το αντικαθιστάτε μία φορά το χρόνο, ώστε να διασφαλίζετε υγιεινό και ασφαλές μαγείρεμα.Επίσεις όταν το αλλάζετε να βάζετε πρώτη φορά μόνο σκέτο νερό και να κάνετε μια βράση χωρίς φαγητό, σκέτο νερό.Μετά ξεπλύνετε την χύτρα σας και είναι έτοιμη για μαγείρεμα.

4. Εγκατάσταση αποχέτευσης πλυντηρίου ρούχων.

Το στόμιο του σωλήνα αποχετεύσεως του πλυντηρίου ρούχων δεν θα πρέπει να είναι κάτω απ την στάθμη του νερού που πέρνει το πλυντήριο αλλιώς μπορει η συσκευή να πέρνει νερό και με φυσική ροή να το βγάζει...δηλαδή να δουλεύει σαν να έχουμε μια δεξαμενή επάνω και έναν σωλήνα κάτω.

5. Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία για το ψυγείο μου;

Οι βέλτιστες κανονικές θερμοκρασίες του αέρα στο κέντρο των ραφιών θα πρέπει να είναι ως εξής: Ψυγείο 3,5 ° C. Ανεκτές και θερμοκρασίες μέχρι 7° C.

0 ° C κατάψυξη Chiller

*** κατάψυξη -18 ° C

****κατάψυξη -24 ° C (με τη χρήση διακόπτη ταχείας ψύξης. Δεν είναι μια κανονική θερμοκρασία λειτουργίας αλλά χρησιμοποιείται όταν θέλετε να καταψύξετε προϊόντα., ώστε αυτό να γίνει χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν).

6. Το ψυγείο μου μυρίζει άσχημα.

Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε για να απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές μυρωδιές στο χώρο του ψυγείου σας. Επίσης, υπάρχουν αρωματάκια που μπορείτε να τοποθετήσετε στο ψυγείο σας, ώστε να έχει πάντα μία ευχάριστη μυρωδιά και ταυτόχρονα να προστατεύεται τα τρόφιμα σας από τη μεταφορά των οσμών.

7. Ο φούρνος μικροκυμάτων μυρίζει άσχημα.

Βάλτε ένα ποτηράκι νερό με μερικές σταγόνες λεμονιού και ζεστάνετε το περίπου για ένα λεπτό.

Βρείτε μας στο...

Εγγραφείτε Μέλη... και ...κερδίστε

Εγγύηση Επισκευής

Η Εταιρεία μας σας παρέχει την χρυσή εγγύηση επισκευής.

Μετά την επισκευή της συσκευής σας σας παρέχουμε 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας.

 

Περισσότερα

Site Login