Καθαρισμός Συσκευών

1. Καθαρισμός ανοξείδωτων επιφανειών

Για να καθαρίσετε τις ανοξείδωτες επιφάνειες του  φούρνου σας, προμηθευτείτε από το κατάστημα μας ένα ειδικό προϊόν για ανοξείδωτες επιφάνειες. Βάλτε μία μικρή ποσότητα σε ένα πανάκι και καθαρίστε την επιφάνεια. Ξεπλύνετε με καθαρό νερό και στεγνώστε με ένα μαλακό πανί.

Για τα σημάδια από άλατα χρησιμοποιείστε διάλυμα ξιδιού σε νερό.

2. Πώς καθαρίζω το τζάμια του φούρνου μου;

Για να καθαρίσετε το εξωτερικό τζάμι του φούρνου, βάλτε σε ένα πανάκι ή σφουγγάρι λίγο απορρυπαντικό για τζάμια και καθαρίστε το. Μην ψεκάσετε απευθείας στο τζάμι.Για να καθαρίσετε το εσωτερικό τζάμι κάντε το ίδιο και εάν έχει στίγματα από πιτσιλίματα απο το φαγητό τότε πάρτε ένα ξυραφάκι, ρίξτε υγρό για τα τζάμια, περιμένετε λίγο και ξύστε.Θα επλαγήτε απο το αποτέλεσμα.Και όλα αυτά χωρίς σημάδια απο σφουγγάρια και χωρίς κόπο.

3. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το ψυγείο σας;


Καθαρίστε τόσο το χώρο της συντήρησης όσο και του καταψύκτη περίπου μια φορά το μήνα για να αποφεύγεται η δημιουργία δυσοσμίας. Αποσυνδέστε το ψυγείο ή διακόψτε την τροφοδοσία. Αφαιρέστε όλα τα αφαιρούμενα μέρη από το εσωτερικό, όπως ράφια, κλπ. Πλύνετε τα στο χέρι, ξεπλύνετε, και στεγνώστε τα αποσπώμενα μέρη και τις εσωτερικές επιφάνειες καλά με ένα καθαρό σφουγγάρι, μαλακό πανί και απορρυπαντικό σε ζεστό νερό.Μην χρησιμοποιείτε σκληρά καθαριστικά, όπως σπρέι, εύφλεκτα υγρά, , συμπυκνωμένα απορρυπαντικά, λευκαντικά ή καθαριστικά που περιέχουν προϊόντα πετρελαίου σε πλαστικά μέρη του εσωτερικού της πόρτας ή στα λάστιχα.

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε ειδικά καθαριστικά για τους χώρους και τα μέρη του ψυγείου σας. Για να συμβάλει στη μειώση των οσμών, μπορείτε να πλύνετε τους εσωτερικούς τοίχους με ένα μίγμα από ζεστό νερό και μαγειρική σόδα (2 κουταλιές της σούπας σε 1 λίτρο νερού). Πλύνετε το ανοξείδωτο ατσάλι και τα βαμμένα εξωτερικά μεταλλικά με ένα καθαρό σφουγγάρι ή μαλακό πανί και ήπιο απορρυπαντικό σε ζεστό νερό. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά καθαριστικά. Στεγνώστε καλά με ένα μαλακό πανί.

Αν το ψυγείο σας δεν είναι No frost μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς ειδικά προϊόντα για την απόψυξη του.

4. Καθαρισμός κεραμικών εστιών.

Για να καθαρίσετε την κεραμική εστια σας θα πρέπει να ψεκάσετε με ειδικό υγρό και με μια ξύστρα να ξύσετε προσεκτικά ότι υπολείματα υπάρχουν.Στο κατάστημά μας θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να διατηρείτε τις κεραμικές σας εστίες σαν καινολυργιες

5. Πλυντήρια Ρούχων.

Στα πλυντήρια Ρούχων να κοιτάτε ταχτικά το φίλτρο που είναι συνήθως στο κάτω αριστερό ή δεξί εμπρός μέρος.Εάν είναι βουλωμένο το πλυντήριο δεν θα βγάζει τα νερά και δεν θα έχετε καθαρές πλύσεις.

6. Ατμοσίδερα - Ατμοσυστήματα.

Καθαρίζεται ταχτικά το σίδερο ή το ατμοσύστημά σας με τα καθαριστικά που θα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας, για να παραμείνη για πάντα καινούργιο. Εάν βουλώσει απο τα άλατα τότε θα πρέπει να το φέρετε για επισκευή.

7. Καφετιέρες.

Καθαρίζεται ταχτικά το και τις καφετιέρες σας με τα καθαριστικά που θα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας, για να έχετε πάντα φρέσκο καφέ. Εάν βουλώσει απο τα άλατα τότε θα πρέπει να την φέρετε για επισκευή.

 

.

 

Βρείτε μας στο...

Εγγραφείτε Μέλη... και ...κερδίστε

Εγγύηση Επισκευής

Η Εταιρεία μας σας παρέχει την χρυσή εγγύηση επισκευής.

Μετά την επισκευή της συσκευής σας σας παρέχουμε 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας.

 

Περισσότερα

Site Login