Εύρεση μοντέλου συσκευής

Για να μπορέσετε να προμηθευτείτε από το κατάστημά μας ανταλλακτικά για την συσκευή σας, θα πρέπει να μας πείτε την μάρκα και τον κωδικό του μοντέλου της συσκευής σας. Η μάρκα συνήθως είναι εμφανής στην πρόσοψη της συσκευής σας. Για τον κωδικό μοντέλου, όμως, θα πρέπει να αναζητήσετε το ταμπελάκι στο ανάλογο σημείο που σας υποδεικνύουμε παρακάτω ανάλογα με το είδος της συσκευής.Καλά θα κάνετε να γράφετε όλα τα στοιχεία που αναγράφει το ταμπελάκι που θα βρείτε στην συσκευή γιατί η κάθε εταιρεία έχει τον δικό της τρόπο λειτουργίας.Επίσεις θα ήταν σκόπιμο να έχετε μαζί σας το παλιό σας ανταλλακτικό ώστε με τη βοήθεια του δείγματος να σας δίνουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Απορροφητήρας:

Το ταμπελάκι με τον κωδικό μοντέλου του απορροφητήρας σας βρίσκεται στο χώρο των φίλτρων. Είτε πίσω από τα μεταλλικά φίλτρα, είτε στα πλαϊνά που στηρίζεται η σχάρα για το χάρτινο φίλτρο λίπους.

Πλυντήριο ρούχων:

Εάν το πλυντήριο σας ανοίγει από επάνω, τότε το ταμπελάκι βρίσκεται στο χώρο του φίλτρου ή στο πίσω μέρος ή ακόμα και στην πόρτα.Εάν το πλυντήριο σας ανοίγει από μπροστά, τότε ανοίγεται την πόρτα του και το ταμπελάκι βρίσκεται είτε στην περιφέρεια της πόρτας είτε στην περιφέρεια του ανοίγματος του πλυντηρίου στο οποίο ακουμπά η πόρτα είτε ακόμα και στο πισω μέρος.

  

Πλυντήριο πιάτων:

Το ταμπελάκι βρίσκεται στην εσωτερική περίμετρο της πόρτας του πλυντηρίου, είτε στην περιφέρεια του ανοίγματος στο οποίο ακουμπά η πόρτα.

 

Ψυγείο:

Το ταμπελάκι βρίσκεται συνήθως στο χώρο της συντήρησης κοντά στις φρουτολεκάνες. Ενδεχομένως να χρειαστεί να τις αφαιρέσετε για να έχετε πρόσβαση στο ταμπελάκι. Σε σπανιότερες περιπτώσεις βρίσκεται στο χώρο της κατάψυξης και ενδεχομένως να χρειαστεί να βγάλετε τα συρτάρια για να το δείτε.

 

Σκούπα:

Το ταμπελάκι βρίσκεται στο κάτω μέρος της σκούπας. Το μοντέλο που αναγράφεται πάνω στην σκούπα, στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν αρκεί ούτε για την αγορά σακούλας.

Στεγνωτήριο:

Το ταμπελάκι βρίσκεται στην εσωτερική περίμετρο του ανοίγματος στο οποίο ακουμπά η πόρτα και γίνεται ορατό αφού την ανοίξετε ή στο κάτω μέρος.

 

Φούρνος:

Το ταμπελάκι βρίσκεται είτε στην εσωτερική περίμετρο της πόρτας του φούρνου, είτε στο άνοιγμα που ακουμπά η πόρτα. Τέλος, αν η κουζίνα σας διαθέτει αεροθάλαμο είναι πιθανό να βρίσκεται στα πλαϊνά του συρταριού του αεροθάλαμου.

 

Κλιματιστικό:

Το μοντέλο της εσωτερικής και της εξωτερικής μονάδας δεν είναι το ίδιο. Ανάλογα με το ανταλλακτικό που χρειάζεστε θα αναζητήσετε το μοντέλο είτε στα πλαϊνά της εσωτερικής είτε στα πλαϊνά της εξωτερικής μονάδας.

 

Βρείτε μας στο...

Εγγραφείτε Μέλη... και ...κερδίστε

Εγγύηση Επισκευής

Η Εταιρεία μας σας παρέχει την χρυσή εγγύηση επισκευής.

Μετά την επισκευή της συσκευής σας σας παρέχουμε 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας.

 

Περισσότερα

Site Login