Υπηρεσίες

SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Έχουμε τη δυνατότητα επισκευής και τεχνικής υποστήριξης όλων των οικιακών σας συσκευών, για Πλυντήρια, Κουζίνες, Ψυγεία, Απορροφητήρες, Θερμοσίφωνες, Ηλ.Σκούπες, Ατμοσιδήρα, Καφετιέρες, χύτρες κτλ ανεξαρτήτως μάρκας. Η τεχνικη μας κατάρτηση και η 25ετή εμπειρία μας σας εγγυώνται το αποτέλεσμα της επισκευής.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Σας εγγυώμαστε το service και την σωστή επισκευή και συντήρηση των συσκευών σας στον χώρο σας αυθημερών, και με δυνατότητα μεταφοράς από εμάς, όταν η βλάβη δεν μπορεί να ολοκληρωθή στον χώρο σας, στις πλήρως τεχνικά εξοπλισμένες και καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.Όλα αυτά γίνονται άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, προσφέροντας παράλληλα τις φθηνότερες δυνατές χρεώσεις και τα ποιοτικότερα ανταλλακτικά.

SERVICE  ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΚΩΝ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση, εγκατάσταση και επισκευή κλιματιστικών όλων των εταιρειών, για τη σωστή, υγιεινή, οικονομική και με σεβασμό προς το περιβάλλον λειτουργία των κλιματιστικών σας.

 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΑ

Στο κατάστημά μας θα βρήτε τα όλα τα ανταλλακτικά και αναλλώσιμα για όλες τις οικιακές σας συσκευές και μικροσυσκευές, από όλες τις γνωστές και άγνωστες εταιρείες.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Γίνε Μέλος της TEXNOSERVICE Σιδηρόπουλος Νικόλαος και κέρδισε,,,Εκπτώσεις...Προσφωρές...Δώρα...Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε like στο texnoservice στο Facebook.

ΠΡΟΣΦΩΡΕΣ - Big Sales

Οι προσφωρές μας δεν έχουν τέλος...και να σκεφτείτε...τώρα ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ...

Παρακολουθήτε καθημερινά το τμήμα των προσφωρών γιατί μπορεί να προσθέτουμε συνέχεια καινούργια προιόντα...μόνο να κερδίσετε μπορείτε...

 

 

 

Βρείτε μας στο...

Εγγραφείτε Μέλη... και ...κερδίστε

Εγγύηση Επισκευής

Η Εταιρεία μας σας παρέχει την χρυσή εγγύηση επισκευής.

Μετά την επισκευή της συσκευής σας σας παρέχουμε 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας.

 

Περισσότερα

Site Login